Menukaart
De patron zelf aan het fornuis, verse ingrediënten en een uitgekiende bereidingswijze maken een
bezoek dan ook meer dan waard. Geniet ervan!
Klik rechts op een item om de kaart te bekijken.

Voorgerechten
Koude voorgerechten
- Pastei van de Chef
- Tomaat garnaal
- Garnaal Cocktail
- Noorse visschotel
- Gerookte Schotse zalm
Voorgerechten
Warme voorgerechten
- Roomsoep
- Kaaskroketten (2)
- Garnaalkroketten (2)
- NIEUW! Gandahamkroketten met geitenkaas
- Scampi's in de room
- Paling (Natuurgebakken, in het groen, Napolitaans, in de room)
Hoofdgerechten
Vleesgerechten
- Hamburger
- Ribbetjes op de grill
- Koninginnehapje met of zonder bouché
- Versierde halve kip
- Huisbereide Américain
- Biefstuk met frietjes
- Westvlaamse grill-steak
- Steak (Nele, Bearnaise, Mosterd, Archiduc, Peper)
- Tussenrib "Nele"
- Filet puur
- Côte à l'os bearnaise (1 persoon - 500gr)
- Ierse Rib eye
Hoofdgerechten
Visgerechten
- Verse zeetong
- Tomaat garnaal
- Forel in garnaalsaus
- Pladijsfilet
- Mosselen "Nele"
- Scampi's "Notredame"
- Paling (Natuurgebakken, in het groen, Napolitaans, in de room)
- Verse warme visschotel
Desserts
- Chocolademousse
- Diverse ijsbereidingen
- Progres taart
- Zelfgemaakte advocaat
- Irish Coffee
- French Coffee
- Huisgemaakte sorbet framboos en limoncello
- Amaretto Coffee
- Baskische Coffee